Download paginaWord97 PrintControl400 macro Kopieer een iSeries spoolbestand naar een bestand met *PRTCTL, zet dit op uw PC (FTP of CA/400) en laad dit als tekst in Microsoft Word. Draai deze macro en u heeft een exacte kopie van het spoolbestand, klaar om te archiveren of te verzenden per email.
HAC CodeChart Deze codetabel geeft de (hexa-)decimale codes voor zowel de EBCDIC en ASCII 256 karaktersets, in Word97 formaat.
HAC Algemene Voorwaarden De Algemene Voorwaarden van HAC Maarssen, zoals ze ook online te lezen zijn, in HTML formaat.
FTPS setup on RHEL5 Een stap voor stap handleiding met voorbeeldconfiguraties om snel een Secure FTP server te installeren op RedHat Enterprise Linux en CentOS 5 (pdf).
OpenLDAP LDAPS Setup on RHEL5 Een stap voor stap handleiding met voorbeeldconfiguraties om snel een LDAPS server en client te installeren op RedHat Enterprise Linux en CentOS 5 (zip).
ip4calc.sh Een bash IPv4 calculator. Dit script berekent IPv4 mask bits, netmask, network en broadcast adressen, in CIDR notatie. Een variant op de tool ipcalc, die bij RedHat (en andere Linux varianten?) wordt meegedistribueerd.